Gorgeous Landscaping of Family House

June 30th 2015 | Apartment
Apartment: A Raised 30 Feet Pool Complement The Landscaping: Gorgeous Landscaping of Family House
Clear Blue Water Of Pool Give Calm And Relax Feeling: Gorgeous Landscaping of Family HouseWooden Element Together With Greenery And Mature Tree Invite The Nature Closer: Gorgeous Landscaping of Family HouseThe Blue Pool And Greenery Blend Perfectly Create Stunning Landscaping: Gorgeous Landscaping of Family HouseWooden Stairs With Glass Panels Usher To The Pool Area: Gorgeous Landscaping of Family HouseLarge Glass Windows Create Visually Connect Between Interior And The Pool: Gorgeous Landscaping of Family HouseThe Pool Runs Along The Yard's Side And The Terrace: Gorgeous Landscaping of Family HouseWood Framed Sliding Door Connect The Interior Spaces With The Terrace And Pool On Backyard: Gorgeous Landscaping of Family House
Relaxation and mindfulness are both part of the balance of life, particularly when backyard design, compose a modern backdrop to everyday life. One interesting to note is Naroon. Naroon located in Melbourne, Victoria, Australia and is a landscaping project that was created by Cos Design. It is a dwelling of a family with four children.
tags: , , , , , , ,

Single Storey House WIth Brilliant Design And Concepts

June 29th 2015 | Apartment, Villa Design
Apartment: Sliding Glass Door Connect The Bathroomm With The Indoor Pool: Single Storey House WIth Brilliant Design And Concepts
Open Plannliving Room Furnished With A Soft Gray Sofa, Two Wooden Chairs And A Coffee Table With Triangle Glass Top: Single Storey House WIth Brilliant Design And ConceptsComfy Bedroom With Wooden Wall Fixture Headboard And Wall Mmounted Ightstands: Single Storey House WIth Brilliant Design And ConceptsDramatic Exterior Lighting Of Modern Single Story House: Single Storey House WIth Brilliant Design And ConceptsSliding Glass Door Connect The Bathroomm With The Indoor Pool: Single Storey House WIth Brilliant Design And ConceptsFour Bar Stools Complement The Outdoor Bar: Single Storey House WIth Brilliant Design And ConceptsOpen Plan Layyout Interior Design, Consist Of Living Room, Dining Space And Kitchen: Single Storey House WIth Brilliant Design And ConceptsClear Glass Top Allow Te Sculptural Leg Of Table Visible And Give Dramatic Look To The Whole Look Of Table: Single Storey House WIth Brilliant Design And Concepts
This article is about PL2 House located in Merida, Yucatan, Mexico. This private residence is a residential project of Seijo Peon Arquitectos y Asociados. The project was completed in 2013. The PL2 House has brilliant design and concepts of ingenious architecture that attractive and has aroused great curiosity so encouraging to explore deeper. This house
tags: , , , , , , , , , , , ,

Private Residence Displaying Unique And Individualized Design

June 28th 2015 | Home Design
Home Design: A Purple White Island With Exhaust Hook Complement The Kitchen: Private Residence Displaying Unique And Individualized Design
Interior Courtyard Separate The Living Room And Kitchen Area: Private Residence Displaying Unique And Individualized DesignWooden Slabs Connecting The Living Room With Pool: Private Residence Displaying Unique And Individualized DesignWhite Freestanding Buthtub Complement The Luxury Of Private Bathroom: Private Residence Displaying Unique And Individualized DesignFormal Dining Room Complemented With A Glass Dining Table For Ten Seats, Illuminated By A Gorgeous Pendant Light: Private Residence Displaying Unique And Individualized DesignRectangle Dining Table With Glass Top, Together With Four Black Chairs And A White Pendant Furnishing The Kitchen Dining: Private Residence Displaying Unique And Individualized DesignBlack Staircase With Floating Steps Leading To The Upper Level: Private Residence Displaying Unique And Individualized DesignLarge Glass Windows Make The Room Visually Connect Each Other: Private Residence Displaying Unique And Individualized Design
It is a residential project of Antonio Fernandez Architects that was completed in 2014. This private residence officially called Fabio Coentrao, located in Povoa de Varzim, Portugal. The Fabio Coentrao has different, unique and individualized design such as the owner’s wishes. The rear facade of house face a forested plot of land. The house integrated
tags: , , , , , , ,

The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor Sandbank

June 27th 2015 | Home Design
Home Design: Beautiful Private Pool Surrounding By Deck With White Sun Lounger: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor Sandbank
The Elite Home For Rich People Complete By Games Room With Table Tennis And Other Games Equipment: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor SandbankGlass Wall In The Home Exterior Allowing The Sun Light Come Freely Into The House: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor SandbankGreen Garden With Organic Fruit Trees And Attractive Sculptures In The Exterior Of Modern Contemporary Residence: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor SandbankTimber Staircase Connecting The Home's Levels With Attractive Design And Shape: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor SandbankBeautiful Private Pool Surrounding By Deck With White Sun Lounger: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor SandbankSmall Living Room With Dark Grey Sofa, A Coffee Table, Black And White Carpet And Spiral Staircase: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor SandbankGlass Deviding Walls In The Home Interior Reflects The Modern Decoration: The High-End Homes For The Rich And Elite : The Cubes Residence By Nestor Sandbank
Welcome to an intriguing residence called ‘Cubes Residence’. The Cube Residence is a high-end homes for the rich and elite. This luxury residence was designed by Argentinian architect, Nestor Sandbank. He is a member of ‘Extreme Makeover Israel’ team. The Cube Residence explores a mature family’s need for individual, private pockets of space within a
tags: , , , , , , , , , ,

Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine Schwarzer

June 27th 2015 | Furniture
Furniture: Red Poltergeist Sofa With Side By Side Backrest Version: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine Schwarzer
Fatback Sofa In Beautiful Upholstered Pattern: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine SchwarzerOrange Poltergeist Sofa In One Backrest Version: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine SchwarzerFatback Sofa In Purple Color With Wide Backrest Combined With White Round Tables: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine SchwarzerGreen Poltergeist Sofa In Two Backrests Version: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine SchwarzerPurple Poltergeist Sofa In Side By Side Backrest Version: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine SchwarzerGreat Sectional Sofa In Yellow Color Combined With Black Tables: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine SchwarzerNo Matter How You Sit, The Fatback Sofa  Will Support You With Style: Sleek And Stylish Sofa With Simple Shape And Striking Color : The Poltergeist Sofa By Christine Schwarzer
Here is a sleek and stylish sofa, works of designer Christine Schwarzer from Bla Station. This gorgeous sofa, named Poltergeist Sofa. When creating this collection, the designer imagined a simple upholstered bench styling. This sofa design featuring chrome steel runners, the crisp arc of the seat, is the perfect place to sit in a comtemporary
tags: , , , , , , , , ,

The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, Australia

June 26th 2015 | Home Design
Home Design: Modern Kitchen With Wooden, Contains White Cabinet With Gloss Black Countertop, Kitchen Sink With Black Faucet: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, Australia
The Exterior Of Laura Lane House With Spacious Yard And Surrounded By Green Vegetation: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, AustraliaResidence With Original Architecture And Design In Hamilton Australia: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, AustraliaBathroom With Grey Wall, Large Windows And White Bathtub: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, AustraliaThe Entrance Of The House, With Cream Door Flanked Two Glass Windows, And Wooden Wall: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, AustraliaThe House With Original Design And Architecture Comprised Two Pavilions: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, AustraliaModern House With Skillion Roofabove A More Common Structure Finished In Wood And Glass: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, AustraliaModern Kitchen With Glass Door Connect To The Outside Contains White Overhead Cabinet, White Kitchen Cabinet With Black Countertop, And Modern Kitchen Appliances And: The Leura Lane House By Cooper Scaife Architects : Unconventional Shapes Residence Comprised Two Pavilions Located in Hamilton, Australia
The following is the Leura Lane House was designed by Australian firm Cooper Scaife Architects. This house located in Hamilton, Australia. The Leura Lane House displaying an original architecture and design. This house has unconventional shapes, consist of two separate pavilions with two bedrooms. Each of the two volumes displays a skillion roof above a
tags: , , , , , , , , , ,

The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum Architects

June 25th 2015 | Livingroom
Livingroom: Stylish Seating Space Contains Black Sofa, Round Shaped Table And Chic Chair: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum Architects
Cozy Seat Area, Briliant Skylight, Soft Lighting And Lovely Decoration In Attic Bar: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum ArchitectsAttic Bar With Chic Wooden Deviders Usher In Natural Light: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum ArchitectsSloped Roof In The Ceiling Of Attic Bar: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum ArchitectsChic Bar With Wooden Ceiling, Good Skylight Used As Ventilation And Lighting Installation Equipped By Cozy Seat Area And Modern Bar Stools: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum ArchitectsAttractive Exposed Bare Brick Surface Above The Sink: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum ArchitectsThe Seat Area In Attic Bar With Cozy Sofa, Round Table, Modern Chair And Focussed Lighting: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum ArchitectsBlack Bar Stools Over Visual Contrast With Wooden And Brick: The Attic Bar With Rustic Theme in Minsk Designed By Inblum Architects
It is the Attic Bar located in Minsk, Belarus was designed by Inblum Architects. This bar located in the attic of renovated house and directly accessible from the street. The forefront of the bar in rustic theme, with an exposed bare brick wall and elegantly placed pine boards dominating the interior. The superb touches in
tags: , , , , , , , , , ,

The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne Architecture

June 24th 2015 | Home Design
Home Design: Relax Area Equipped By Colorful Couch, Fireplace And Large Bookshelves: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne Architecture
Rockery Yard With Green Grass And Lush Vegetation: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne ArchitectureBright Dining Area Surrounded By Glass Walls Equipped By Wooden Dining Table, Wooden Dining Chairs, Wooden Bench And Red Pendant Lamp: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne ArchitectureT House Design Plan: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne ArchitectureSliding Glass Window Connect The Interior With The Pond And Green Vegetation Outside: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne ArchitectureModern Villa With Green Courtyard And Surrouded By Green Forest: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne ArchitectureThe Dining Area And The Kitchen Surrounded By Glass Wall: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne ArchitectureModern Villa Design Plan: The T House : A Modern Country Villa With Two Partially Devided Buildings In Quebec Designed By Studio Natalie Dionne Architecture
In the post below is T House, an impressive modern country villa. This house located in a green forest clearing up on a hillside, in Quebec’s Eastern Township. This house built for a busy urban Montreal family and was designed by studio Natalie Dionne Architecture. The T House consist of two partially devided buildings. According
tags: , , , , , , , ,

The Ozero : A Crystal Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended by Nickel Plated Rings Assembled by Hand

June 22nd 2015 | Lamp
Lamp: Gloss Black Ozero Hang On The Ceiling Feature Wooden Table And Black Leather Chair: The Ozero : A Crystal Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended by Nickel Plated Rings Assembled by Hand
The Beautiful Crystal Candelier In Gloss Black Cover Offers An Impressive Brightness That Deflect Into The Rainbow Colors: The Ozero : A Crystal Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended by Nickel Plated Rings Assembled by HandGloss Black Ozero Hang On The Ceiling Feature Wooden Table And Black Leather Chair: The Ozero : A Crystal Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended by Nickel Plated Rings Assembled by HandThe Ozero Offers A Beautiful And Glittery Atmosphere Combined With Wooden Floor To Wall, Wooden Table And Leather Arm Chairs: The Ozero : A Crystal Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended by Nickel Plated Rings Assembled by HandThe Ozero Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended By Nickel Plated Rings Assembled By Hand: The Ozero : A Crystal Chandelier Created From Tiny Crystal Pieces Suspended by Nickel Plated Rings Assembled by Hand
Chandelier is not the main furniture in a room, but its presence may steal our attention, makes a room look more elegant and beautiful. Various chandelier available today. Candelier also very easily combined with other furniture, whatever the room decor theme. The one that caught my attention was the following crystal chandelier.This is Ozero, a
tags: , , , , , , , ,

Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By Quarterswan

June 21st 2015 | Home Design
Home Design: The Exterior Of Tailored House With Green Courtyard, White Wall And Large Glass Windows: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By Quarterswan
Modern Tailored House With Flawless Clean Lined Facade And Welcoming Entrance: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By QuarterswanCheerful Living Room Contains Grey Sofa With A Lot Cushions On It, Black Coffee Table On Beautiful Rug, Attractive Arm Chair, Wall Fireplace And Colorful Painting On The Wall: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By QuarterswanThe Exterior Of Tailored House With Green Courtyard, White Wall And Large Glass Windows: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By QuarterswanStylish Dining Area Equipped By Grey White Dining Table, Grey Upholstered Dining Chairs And Beautiful Pendant Light: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By QuarterswanEntertainment Room With Orange Wall Equipped By Cozy Sofa, Black Coffee Table On Orange Rug, White Shelves And Cabinet, Large Lcd Tv And Beautiful Painting: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By QuarterswanOpen Living Area Of Tailored House Includes Cozy Living Area, Stylish Dining Area, And Modern Kitchen With Bar Area: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By QuarterswanThe Main Entrance Of Tailored House With Concrete Wall, Green Vegetation And Glass Door: Unique And Modern Tailored Home in Minnehaha Park Designed By Quarterswan
The following is unique and modern tailored home located in Minnehaha Park. This beautiful tailored home was designed by Quartersawn, a design and house remodeling company based in Minneapolis. The house with a vivacious interior and a flawless clean-lined fa├žade, the space feels modern, fresh and functional. According to the designer, the house completely adapted
tags: , , , , , , , , , ,
Page 1 of 40:1 2 3 4 » Last »